Errors - adbindproxy.pl install

Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted
Contributor II
Posts: 80
Registered: ‎03-14-2012
#1 of 2 1,364
Accepted Solution

Errors - adbindproxy.pl install

I'm having a couple of issues.  As I mentioned in another post I cloned my production server which Centrify is working great.  We are moving to a new domain so I wanted to test on the clone.  I changed hostname, domain name, DNS, IP address.  I installed the latest version of  Centrify for Redhat Enterprise 7.1 linux.   I left the domain and added it to the new domain.  No issues that I was aware of with the install.  I'm not able to SSO from Centrify's putty.  It prompts for password.  Once I entry the password I can login.  So AD authentication is working, but no SSO like the production server.  I'm pretty sure I'm using the same configuration files in Centrify and the same setup in Putty.  Not sure what the issues is.

 

Second, I tried to install adbindproxy.pl but I get an error "Could not determine NTLM domain or SID" then the installation terminates.   My internal domain is domainname.local.

 

How do I solve these two issues?

 

 

Contributor II
Posts: 80
Registered: ‎03-14-2012
#2 of 2 1,360

Re: Errors - adbindproxy.pl install


@jviolawrote:

I'm having a couple of issues.  As I mentioned in another post I cloned my production server which Centrify is working great.  We are moving to a new domain so I wanted to test on the clone.  I changed hostname, domain name, DNS, IP address.  I installed the latest version of  Centrify for Redhat Enterprise 7.1 linux.   I left the domain and added it to the new domain.  No issues that I was aware of with the install.  I'm not able to SSO from Centrify's putty.  It prompts for password.  Once I entry the password I can login.  So AD authentication is working, but no SSO like the production server.  I'm pretty sure I'm using the same configuration files in Centrify and the same setup in Putty.  Not sure what the issues is.

 

[I ran the adbindproxy.pl a few more times and it finally finished and samba is working fine] Second, I tried to install adbindproxy.pl but I get an error "Could not determine NTLM domain or SID" then the installation terminates.   My internal domain is domainname.local.

 

How do I solve these two issues?